Ζωντανά στο διαδίκτυο το Σαββατοκύριακο αγώνες της Α1 εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το διαδίκτυο σημαντικά παιχνίδια της Α1 εθνικής κατηγορίας θα έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Οι προσεχείς τρεις αγωνιστικές σε άνδρες και γυναίκες έχουν έντονο ενδιαφέρον και τουλάχιστον τρία ματς, ένα σε κάθε ωράριο, θα μεταδοθούν ζωντανά σε παραγωγή της ιστοσελίδας Sportshero, με την οποία συμφώνησε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Δύο τραπέζια στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το 5 και το 6, χρίζονται «τηλεοπτικά». Στα ωράρια των 11:00 και 14:00 το Σάββατο,
όπως και στο ωράριο των 10:00 την Κυριακή θα προβάλλεται σε live streaming ο αγώνας του τραπεζιού 5 και αν μετά το τέλος του παραμένει σε εξέλιξη το ματς στο διπλανό τραπέζι 6 τότε η ζωντανή μετάδοση θα συνεχίζεται με τη δεύτερη επιλεγμένη αναμέτρηση. Θα χρησιμοποιηθούν δύο κάμερες. Η ομοσπονδία θα οριστικοποιήσει και θ‘ ανακοινώσει αύριο τις επιλογές της για το πρόγραμμα των μεταδόσεων.

ΣΤΙΣ «64» ΕΜΕΙΝΕ Η ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΥ

Στο ουγγρικό όπεν νέων και παίδων, στο Σομπάτελι, είχε σήμερα αγώνα μόνο η Ιωάννα Γερασιμάτου, που είχε προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του απλού νεανίδων. Γι’ άλλη μια φορά όμως, αποδείχτηκε πολύ δυνατή απέναντί της η Σαμπίνα Σουρτζάν. Για τον 1ο γύρο (σ.σ. των «64») η πρωταθλήτριά μας έχασε εύκολα από τη Σέρβα, νούμερο 7 του τουρνουά, με 4-0 σετ (4-11, 5-11, 3-11, 3-11). Η Γερασιμάτου είχε ηττηθεί με 4-1 σετ την περασμένη εβδομάδα από την ίδια αθλήτρια, στα γκρουπ του Ευρωπαϊκού Προολυμπιακού τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων.

Αύριο Παρασκευή αρχίζει το ομαδικό. Στους νέους το ελληνικό συγκρότημα είναι στο 3ο προκριματικό γκρουπ με τη μικτή Αιγύπτου-Ιράν-Μολδαβίας (επικεφαλής), την Ουγγαρία Α και την Ισπανία. Στις νεάνιδες κάνει η Ελλάδα μικτή ομάδα με Βοσνία Ερζεγοβίνη και Φινλανδία. Κληρώθηκε στο 2ο γκρουπ με Σερβία (επικεφαλής) και Γερμανία. Τέλος στις κορασίδες η Ελλάδα είναι στο 2ο γκρουπ με τη Ρωσία (επικεφαλής) και την Ιταλία.

* Την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Α1 ανδρών, αλλά επειδή νωρίτερα έρχεται η αναμέτρηση των δύο κορυφαίων σωματείων για την Ευρωλίγκα του μπάσκετ επηρεάζεται και η επιτραπέζια αντισφαίριση. Λόγω των μέτρων ασφαλείας για το ματς η αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα μείνει αύριο κλειστή. Έτσι, πέρα από τα μέλη των εθνικών ομάδων δεν θα μπορέσουν να προπονηθούν εκεί και αθλητές και αθλήτριες ομάδων της Α1 εν όψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.

* Προκηρύχθηκε το καθιερωμένο ανοιχτό πρωτάθλημα νεαρών ηλικιών της Σίνδου. Θα διεξαχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου στις 25 και 26 Νοεμβρίου και θα το διοργανώσει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Εχέδωρο Σίνδου. Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν χτες και θα υποβάλλονται στο on-line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

(http://entries.httf.gr) μέχρι και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αθλητή Ιωάννη Κόκκινου. Ολόκληρη η προκήρυξη των αγώνων έχει αναρτηθεί στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα