«Ο Αγγελόπουλος συνεχίζει μόνος τον αγώνα για την ενίσχυση της ΑΕΚ»

Με γραπτή του δήλωση ο Γιώργος Νικολάου ξεκαθαρίζει ότι ο Αγγελόπουλος παραμένει μόνος, χωρίς… συμπαίκτη στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά αναφέρει στη δήλωσή του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ:

«Επειδή δεχόμαστε εσχάτως δεκάδες μηνύματα οπαδών (και είναι εξόχως ενδιαφέρον και είθε ν’ αποτυπωθεί αυτή η ζήτηση και στην πράξη), ενημερώνω, ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ανακοινώσεις σχετικά με την ημέρα διάθεσης των «Διαρκείας»

της χρυσής εκατονταετηρίδας της «Βασίλισσας».

Οι ώρες αυτές όμως δεν επιτρέπουν «πανηγυρικές» ρεκλάμες. Κρατάμε την ανάσα μας και σφίγγουμε την ψυχή μας, για την τραγωδία, που συνεκλόνισε συθέμελα άπασα την οικογένεια της ΑΕΚ και την ελληνική κοινωνία γενικότερα, και ταυτόχρονα παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και τον αγώνα της ΠΑΕ και της οικογένειας του αδικοχαμένου Μιχάλη, για ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη.

Και επιτέλους… Σχετικά με τα «δημοσιογραφικά» σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τις επαναμφοτερίζουσες τάσεις των τελευταίων ημερών: Ο κ. Αγγελόπουλος, που δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια και επιμένει να κοιτά ψηλά, συνεχίζει ΜΟΝΟΣ τον αγώνα για ενίσχυση της ομάδας και για αυτοεξυγίανση της ΚΑΕ. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια, με ποικίλους τρόπους, που θα ανακοινωθούν οσονούπω. Ο κ. Αγγελόπουλος – παρά την τοξικότητα και τις ανισότητες που αδιαλλείπτως προκαλούνται στο διχοτομημένο ευρωπαϊκό μπάσκετ και κόντρα σε άθλια και συκοφαντικά ιουλιανά δημοσιεύματα γνωστών χώρων – είναι (σταθερά) ΕΔΩ!

Συνεχίζουμε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα