Βερετού: «Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε για να προκριθούμε»

O Γιοάν Βερετού εκπροσώπησε τους παίκτες της Μαρσέιγ στη συνέντευξη Τύπου kai τόνισε ότι η ομάδα του έχει εντοπίσει τα σημεία εκείνα που θα πρέπει να διορθώσει στην αυριανή (15/08, 22:00) ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό, ώστε να προκριθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό:«Καταρχάς, είμαστε πίσω, χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Θα δώσουμε όσα έχουμε».

Για την ανατροπή

της πρεμιέρας κόντρα στη Ρεμς:«Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση, ειδικά στο Βελοντρόμ. Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα, ειδικά πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς. Ήμασταν πιο συμπαγής, πιο στιβαροί, είχαμε μικρές αποστάσεις και αφήσαμε λιγότερους χώρους στον αντίπαλο».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η Μαρσέιγ στο δεύτερο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό:«Με τον προπονητή είχαμε έναν διάλογο, είδαμε τους αγώνες μας σε βίντεο, αναλύσαμε τα λάθη μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και δουλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να έχουμε τη μπάλα, δουλεύουμε σε αυτό εδώ και ένα μήνα, αλλά χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα