Τάιρον Μίνγκς: Ευχαρίστησε τη Νιούκαστλ για τη συμπαράσταση στον σοβαρό τραυματισμό του (pic)

Ο 30χρονος διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής υπέστη σοβαρό τραυματισμό το Σάββατο, αλλά επαίνεσε τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ για τη βοήθεια που του πρόσφερε εκείνη την ημέρα. Ο Μινγκς αντικαταστάθηκε στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τραυματισμό στο γόνατο και όπως επιβεβαιώθηκε από την ομάδα του θα χρειαστεί χειρουργείο και μακρά διαδικασία αποκατάστασης. Οι «Magpies» κέρδιζαν με 2-1 εκείνη τη στιγμή και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εμφατική νίκη 5-1.

To the players, fans & staff

connected to @NUFC I also want to say thank you. The applause, the messages & the medical support I received on the day was really appreciated.

— Tyrone Mings (@TyroneMings) August 14, 2023

Μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη δημοσιοποίση του σοβαρού του τραυματισμού, ο Μινγκς μοιράστηκε την απογοήτευσή του για τον τραυματισμό και υποσχέθηκε «να τα δώσει όλα εκτός γηπέδου για να επιστρέψει ακόμα καλύτερος». Συνέχισε ευχαριστώντας τους παίκτες, τους οπαδούς και το προσωπικό της Νιούκαστλ για την αμέριστη συμπαράσταση τους την ώρα του συμβαντος, αλλά και τις επόμενες ώρες. Ο Μινγκς έγραψε χαρακτηριστικά: «Εκτίμησα πραγματικά, το χειροκρότημα, τα μηνύματα και την ιατρική υποστήριξη που έλαβα εκείνη την ημέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα