Ντε Μπρόινε: " Θα προσθέσει ποιότητα ο Σάντσες''

Εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα θα είναι ο Αλέξις Σάντσες τόνισε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι προχωρήσει στην μετεγγραφή του Χιλιανού άσου από την Άρσεναλ.

Το συμβόλαιο του Σάντσες λήγει το καλοκαίρι με τον Χιλιανό να μένει ελεύθερος και σύμφωνα με το ESPN η ομάδα του Γκουαρντίολα είναι κοντά ώστε να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική κίνηση ειδικά μετά τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου
επιθετικού Γκαμπριέλ Ζεσούς που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

''Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, θα δούμε τι θα συμβεί κατά την διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου. Άν έρθει ένας καλός παίκτης είναι θετικό για την ομάδα, αν δεν έρθει τότε θα πορευτούμε με το ήδη υπάρχον υλικό. Όλοι κάνουν σπουδαία δουλειά όμως αν έρθει σίγουρα θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα.''

Σε ότι αφορά στο δικό του μέλλον, ο Βέλγος τόνισε πως βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους πολίτες που θέλουν να τον αναταμείψουν για την μεγάλη προσφορά του στο σύλλογο. Ο Βέλγος έχει ακόμα συμβόλαιο για 3.5 χρόνια και περιμένει νέα προσφορά της ομάδας προκειμένου να διαπραγματευτεί την ανανέωση.

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ την ερχόμενη Κυριακή έχει δύσκολη αποστολή καθώς δοκιμάζεται στο Άνφιλντ κόντρα στην Λίβερπουλ , με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις μια νίκη σε 35 χρόνια στο Άνφιλντ.

''Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, θα ξεκουραστούμε πέντε μέρες και θα δούμε τι θα συμβεί.'' πρόσθεσε ο Βέλγος.
Keywords
Τυχαία Θέματα