Ένα καζάνι μόνη της...

«Τα νούμερα, ο πιο επιστημονικός τρόπος για να πει κάποιος ψέματα, εδώ λένε την αλήθεια: η Παρί αρχίζει τη σεζόν χωρίς αντίπαλο και είδηση δεν θα αποτελέσει αν θα κατακτήσει τον τίτλο, αλλά από ποιόν και πώς θα ηττηθεί...».

Στις 17 Σεπτεμβρίου, πολύ νωρίς για κρίσεις, επικρίσεις και... εκθέσεις ιδεών, το αναρτημένο στο novasports.gr κείμενο δεν θα μπορούσε παρά σήμερα να θεωρηθεί, αδίκως τελικώς, προφητικό! Δεν ήταν.

Το αμφίρροπο από την πρώτη θέση και κάτω πρωτάθλημα στη Γαλλία
είχε κριθεί στην εκκίνηση. Πριν την πιστολιά του αφέτη. Η Παρί μετά από 15 ματς το κατέκτησε και μάλιστα πανηγυρικά, στην έδρα της Μονακό, σε ένα απαράμιλλο ματς του Νεϊμάρ και σε ένα ρεσιτάλ αστοχίας του… πρωτάρη Εμπαπέ!

Είναι ήδη για την αρμάδα του Έμερι στους 10 βαθμούς η διαφορά από τη Μαρσέιγ του Μήτρογλου και στους 12 από Λιον και Μονακό! C’ est fini!

Πάμε πάλι στα νούμερα για την πρωταθλήτρια Παρί (είχε 4 στη σειρά και της χάλασε το σερί η Μονακό, σερί μάλιστα για να απειλήσει τα 7 συνεχόμενα της Λιον!).

Μετράει 41 βαθμούς σε 15 ματς, ρεκόρ συγκομιδής στην ιστορία της. Έχει μόλις μια ήττα στα 35 τελευταία παιχνίδια, από την Νις τον Απρίλιο του 2017.

Το «Παρκ Ντε Πρενς» είναι απόρθητο από το Μάρτιο του 2016 και το 2-0 της Μονακό. Πανηγυρίζει 47 γκολ σε 15 αναμετρήσεις (73 στη σεζόν!), ρεκόρ επίτευξης τερμάτων στην ιστορία της και κορυφαία επίδοση στο πρωτάθλημα από το 1960.

C’ est fini! Όπως τελείωσε και η σεζόν για την ουραγό, καταδικασμένη Μετς! Μάθαμε δηλαδή τέλη Νοεμβρίου, πρωταθλητή και ουραγό!

Σε ligue1 συναρπαστική. Με γκολ, ανατροπές, ματσάρες και την απόσταση της 10ης από τη 19η ομάδα να είναι στις 2 νίκες! Οι πιο πολλές ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Η Παρί είναι ένα καζάνι μόνη της. Ή ένα... Καβάνι μόνη της!
Keywords
Τυχαία Θέματα