Να επιστρέψει γράφοντας ιστορία

Το πρώτο στοίχημα της σεζόν ήταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αφήνοντας εκτός τις πρωταθλήτριες Σερβίας και Κροατίας, ο Ολυμπιακός κατάφερε μέσα στο καλοκαίρι να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Από εκείνα τα ματς με την Παρτιζάν και την Ριέκα, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και άλλαξαν αρκετά στους «Πειραιώτες». Σημαντικότερο όλων ήταν η απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι και η αντικατάστασή του από τον Τάκη
Λεμονή.

Η επιλογή του 57χρονου τεχνικού έγινε για συγκεκριμένο λόγο: προκειμένου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει συνοχή ως ομάδα, καθώς επί των ημερών του Χάσι έλειπε η ισορροπία ανάμεσα στο αμυντικό και το επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού. Μονάχα έτσι θα μπορέσει η ομάδα του Πειραιά να πραγματοποιήσει το μεγάλο στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από τη κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Αν υλοποιηθεί και αυτός ο στόχος, τότε οι «Πειραιώτες» θα πετύχουν ένα ιστορικό ρεκόρ, αφού δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και έτσι, του χρόνου το καλοκαίρι θα διεκδικήσουν εκ νέου την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ασφαλώς και οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν και πρέπει να βελτιωθούν. Προς την κατεύθυνσή αυτή δουλεύει ο Τάκης Λεμονής στις προπονήσεις, αλλά και με τους ιθύνοντες της διοίκησης ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όπου είναι δεδομένο πως θα υπάρξει κινητικότητα.

Τώρα, όμως, προέχουν οι εγχώριες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής στην Κέρκυρα. Μόνο αυτό βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του Τάκη Λεμονή, με τον οποίο θα έχουμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε το απόγευμα της Παρασκευής, στη συνέντευξη που θα μας παραχωρήσει στις 4μμ. και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports24, τη web TV του novasports.gr, αλλά και από τους λογαριασμούς του novasports.gr στο facebook και το youtube.
Keywords
Τυχαία Θέματα