Μητρόπουλος: «Σε άλλο επίπεδο με Ανιγκό» (video)

Για τη δουλειά του Ζοζέ Ανιγκό στον Λεβαδειακό μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Παύλος Μητρόπουλος.

Ο μέσος της ομάδας της Λιβαδειάς, μίλησε στην «Ώρα των Πρωταθλητών» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Ο Λεβαδειακός έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο με προπονητή τον κ. Ανιγκό, μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα φάνηκε απόψε η αλλαγή της νοοτροπίας
της ομάδας μας. Αντιμετωπίζαμε μια τεράστια ομάδα, παρά τα προβλήματά της, και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, η κοιλιά ήρθε κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ακόμα και ο Αστέρας Τρίπολης.

Ξέραμε ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πριν τα Χριστούγεννα ήταν οριακό, χαλαρώσαμε κάπως μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο και μετά τις διακοπές τα θαλασσώσαμε. Μιλήσαμε οι παίκτες την Παρασκευή και είπαμε ότι σήμερα πρέπει να δείξουμε πάθος και δίψα για τη νίκη. Δεν θέλω να μιλήσω για μακρινά πράγματα, το να σωθούμε μαθηματικά είναι ο στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή.

Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, που δουλεύει εξαιρετικά με την ομάδα στις προπονήσεις και τα παιχνίδια, αν ο Λεβαδειακός αλλάξει επίπεδο θα είναι σίγουρα με αυτόν τον προπονητή. Πρέπει για αρχή να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και στη συνέχεια βλέπουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα