Μίλαν-Ίντερ 1-2: «Έραψε» το δεύτερο αστέρι (highlights)

Με νίκη 2-1 επί της Μίλαν, η Ίντερ κατέκτησε το 20ο Σκουντέτο της ιστορίας της. Στο κατάμεστο «Τζ. Μεάτσα», η ομάδα του Ιντζάγκι παρουσιάστηκε αποφασισμένη και επέλεξε το καλύτερο παιχνίδι για να χρηστεί πρωταθλήτρια, στο ντέρμπι «Ντε λα Μαντονίνα». Η αναμέτρηση επισκιάστηκε από κάποια επεισόδια μεταξύ των παικτών προς το τέλος της αναμέτρησης, που όμως δεν σταμάτησαν τους πανηγυρισμούς στο σφύριγμα της λήξης.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 18ο λεπτό με την κεφαλιά του Ατσέρμπι, που έδειξε το «δρόμο» της κατάκτησης στην ομάδα του. Με το «καλησπέρα» του δευτέρου ημιχρόνου

και συγκεκριμένα στο 49′, ο Μάρκους Τουράμ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, πλησιάζοντας ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο. Η ομάδα του Πιόλι δεν είχε παραδώσει τα «σκήπτρα» και με γκολ του Τομόρι στο 80′ πρόσθεσε άγχος στη συμπολίτισσα.

Τα «αίματα άναψαν» στο φινάλε, ενώ κάποιες αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών οδήγησαν σε αποβολές. Αρχικά στο 90+4′ όταν και αποβλήθηκαν Ερναντέζ και Ντούμφρις σε γενική σύρραξη, ενώ στο 90+7′ ο Καλάμπρια άφησε την ομάδα του με εννέα παίκτες για αντιαθλητική συμπεριφορά. Η Ίντερ κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος και κατέκτησε το 20ο Σκουντέτο της ιστορίας της, το πρώτο του Ιντζάγκι στην προπονητική του καριέρα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντέζ, Ράιντερς, Αντλί, Μούσα, Λόφτους-Τσικ, Πούλισικ, Λεάο

Ίντερ (Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν, Ντι Μάρκο, Τουράμ, Μαρτίνεζ

Keywords
Τυχαία Θέματα