Μέισον Γκρίνγουντ: Ακόμα το έχει, αλλά τα λάθη πληρώνονται (vid)

Ο Γκρίνγουντ πέτυχε το τέταρτο γκολ του στη σεζόν για τη Χετάφε το περασμένο Σάββατο (25/11) στη νίκη με 2-1 επί της Αλμερία στα προάστια της Μαδρίτης. Ο δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε στο 33ο λεπτό με το αναμφισβήτητα καλύτερο γκολ της καριέρας του μέχρι στιγμής.

UYYYY, MASOOOON #VamosGeta | #GetafeAlmeria | #LaLigaHighlights pic.twitter.com/15JP6FrLVB

Getafe C.F. (@GetafeCF) November 25, 2023

Ο Γκρίνγουντ προσπαθεί να αναστήσει την καριέρα του στη La Liga μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ύστερα από μακρά διεθνή έρευνα μετά τη σύλληψή του ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού, επίθεση και καταναγκαστικό έλεγχο. Οι κατηγορίες αργότερα αποσύρθηκαν και ο Γκρίνγουντ μετακόμισε στη Χετάφε με τη μορφή δανεισμού για μια σεζόν.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είπαν ότι δεν περιμένουν από τον Γκρίνγουντ να παίξει ξανά για τον σύλλογο και υπήρξαν εικασίες ότι η Χετάφε θα μπορούσε να κάνει τον ποδοσφαιριστή μόνιμο κάτοικο Ισπανίας. Η μεταγραφή του Γκρίνγουντ προκάλεσε αντιδράσεις στη La Liga. Ο κόσμος ακούστηκε να φωνάζει «die Greenwood die» στο ντεμπούτο του στη Χετάφε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Χετάφε και Γκρίνγουντ πρόκειται να επιστρέψουν στη δράση στη La Liga την ερχόμενη Παρασκευή (1/12, NOVASPORTS) εκτός έδρας στη Λας Πάλμας. Όσο για το τι μπορεί να ακολουθήσει με τη Γιουνάιτεντ, καθώς φαίνεται απίθανο να συνεχίσει την καριέρα του στο Ολντ Τράφορντ, είτε θα πουληθεί το καλοκαίρι του 2024, είτε θα αποσταλεί ξανά ως δανεικός πριν φύγει με ελεύθερη μεταγραφή όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιό του το 2025. Τέλος, μπορεί να του επιτραπεί αμοιβαία να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από τον σύλλογο πριν από αυτό το σημείο.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ παραδέχτηκε ότι «έκανε λάθη» αφού αποκαλύφθηκε ότι δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γκρίνγουντ κατηγορήθηκε μετά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν αυτές οι κατηγορίες αποσυρθούν από την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος. Τα λάθη πληρώνονται…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέισον Γκρίνγουντ, Ακόμα,meison gkringount, akoma