Προγνωστικά Αγγλία: Παιχνίδι με φαβορί και γκολ

Πρώτος σταθμός στο Γιόρκσιρ και στο Λιντς – Σουόνσι (21:45 Live από το SPORT24). Μπαίνει με την ταμπέλα του φαβορί κι όχι άδικα η Λιντς. Ομάδα με στόχο την άνοδο και μόνο, με ένα πολύ καλό τεχνικό και υλικό από τα καλύτερα στην κατηγορία. 5Χ5 και αήττητη στην έδρα της, γίνεται φουλ κυνική και επαγγελματική εκεί, ενώ και η ισοπαλία που έφερε στο προηγούμενο παιχνίδι της, έτσι όπως εξελίχτηκε σίγουρα

θα την κάνει να μπει ακόμη πιο τσιτωμένη, σε εγρήγορση. Στο κάδρο και το ότι έχει και πολύ μεγαλύτερες επιλογές ροτέισον αν το αποφασίσει ο τεχνικός της. Στο 1.35 ο άσος, ανεβαίνει στο 1.55 αν τον συνδυάσουμε με το Over 1,5 γκολ της Λιντς, έχει σκοράρει 2+ γκολ στις 4/5 εντός έδρας νίκες της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη συνέχεια, έχει ενδιαφέρον το Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Λέστερ (21:45 Live από το SPORT24). Μια απλή ματιά στο βαθμολογικό πίνακα κάνει εμφανές πως μιλάμε για κόντρα ουραγού vs πρωτοπόρου. Το αν και πώς θα βγει από αυτό το τούνελ είναι δύσκολο… στοίχημα, καλό και το βιογραφικό και οι ιδέες του νέου της τεχνικού, όμως έχει κληρονομήσει ένα σύνολο με πολλά θέματα. Επίπεδα πάνω η Λέστερ, όχι μόνο από τη συγκεκριμένη αντίπαλο αλλά συνολικότερα στην κατηγορία, υλικό για Premier League. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με το γνωστό κυνικό προφίλ της, τέρμα επαγγελματικές οι περισσότερες νίκες της. Δίκαια φαβορί το διπλό στο 1..65.

Τέλος στεκόμαστε στο Σαουθάμπτον – Μπρίστολ Σίτι (21:45 Live από το SPORT24). Είναι μεν λογικά το φαβορί ο άσος, όμως είναι αρκετά επίφοβο ματς. Η Μπρίστολ Σίτι σαν ομάδα κουβαλάει πολύ ταλέντο, ενώ και το στίγμα του νέου της τεχνικού είναι για ποδόσφαιρο έντασης. Δεν υπάρχει περίπτωση να το προσεγγίσει παθητικά και η Σαουθάμπτον, που είναι σίγουρα ποιοτικότερο σύνολο, αμυντικά δεν είναι ακριβώς και η πιο σίγουρη ομάδα της κατηγορίας. Χωρίς το μηδέν πίσω σε 15 σερί εντός έδρας, ένα στατιστικό που λέει πράγματα. Κοιτάμε με λίγα λόγια στο combo G/G & Over 2,5 στο ικανοποιητικό 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λιντς - Σουόνσι: 1 & Over 1,5 γκολ Λιντς (απόδοση 1.55), 21:45 Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Λέστερ: 2 (απόδοση 1.65) 21:45 Σαουθάμπτον – Μπρίστολ Σίτι: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.15) 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά Αγγλία, Παιχνίδι,prognostika anglia, paichnidi