Μεγάλη ανατροπή και ανάσα για την Μπόρνμουθ!

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Μπόρνμουθ που κέρδισε την Άρσεναλ με 2-1.
Χωρίς τον Αλέξις Σάντσες που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Έμιρεϊτς, τους τραυματίες Τζακ Γουίλσιρ, Μεσούτ Εζίλ, Νάτσο Μονρεάλ, Ολιβιέ Ζιρού και Λοράν Κονσιενλί που έμειναν εκτός αποστολής...αλλά και τον τιμωρημένο Αρσέν Βενγκέρ που είδε το ματς από τις εξέδρες, η Άρσεναλ αν και προηγήθηκε στην έδρα της Μπόρνμουθ δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα...αγνοώντας τη νίκη για 5ο συνεχόμενο αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Έκτορ Μπεγερίν άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό
πετυχαίνοντας γκολ για 2η σερί αγωνιστική μετά το 2-2 με την Τσέλσι. Μέσα σε 4 λεπτά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τον Ουίλσον να σκοράρει στο 70' και τον Άιμπ να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 74'.

Ήττα για τους κανονιέρηδες ύστερα από 8 αγώνες στο πρωτάθλημα που έχασαν έδαφος στην προσπάθεια τους για να βρεθούν στην πρώτη τετράδα.

2η διαδοχική νίκη για την Μπόρνμουθ, 6η σε 23 αγώνες που όμως παραμένει κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, 4 βαθμούς πάνω από την 17η του πίνακα Στόουκ.

Τα μάζεψαν οι συγγενείς του Αλέξις Σάντσες και ετοιμάζονται για άλλες πολιτείες... όπως μαρτυρά η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media.

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/952516899710976000/photo/1
Keywords
Τυχαία Θέματα