Με Μοράν για την πρόκριση

Μετά τον Σοτζέι Μασούντ ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, τα κιτρινόμαυρα θα φορέσει και το έτερο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Έρικ Μοράν. Ο Ισπανός μέσος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Ένωσης, για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τους Αγρινιώτες (4-0 υπέρ των "κιτρινόμαυρων" το πρώτο ματς), αυτή τη φορά στο Ολυμπιακό στάδιο. Συγκεντρώνει μάλιστα πολλές πιθανότητες για να βρεθεί
ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος τη Δευτέρα (8/1) συνέχισε τη θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο και την Τρίτη (9/1) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Στη 19άδα δε συμμετέχουν οι επίσης τραυματίες Τσόσιτς και Σιμόες, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τους Παναγιώτη Κονέ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για λόγους ξεκούρασης. Αντίθετα επιστρέφει σε αποστολή ο Όγκνιεν Βράνιες.

Αναλυτικά τη 19άδα της ΑΕΚ αποτελούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μασούντ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Αραούχο, Λιβάια, Αντωνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα