Ο Μαρινάκης κάνει Ολυμπιακό – Νότιγχαμ… Μπάρτσα και Ρεάλ!

Δημοσίευμα του Sky Sports News αποκαλύπτει πως η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε πρόταση στον Αϊτόρ Καράνκα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ιστορικού κλαμπ. Επισημαίνουμε ότι οι "ρεντς" έμειναν χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Μαρκ Γουόρμπαρτον.

Ο πρώην προπονητής της Μίντλεσμπρο την οποία μάλιστα ανέβασε στην πρώτη κατηγορία κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά από τον περασμένο Μάρτιο.

Κι εδώ παρατηρούμε το εξής… παράδοξο που συμβαίνει με τον Βαγγέλη

Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που είναι ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ αν κλείσει τον Καράνκα για λογαριασμό των Άγγλων, τότε θα έχει πετύχει το εξής:

Να φέρει στους "ερυθρόλευκους" τον Καταλανό Όσκαρ Γκαρθία, παλιά δόξα της Μπαρτσελόνα που έχει συνεργαστεί με Κρόιφ και Γκουαρντιόλα, ενώ στην Νότιγχαμ… φλερτάρει με τον Καράνκα, σπουδαία βασκική προσωπικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην συνεργάτη του Ζοζέ Μουρίνιο!

Ολυμπιακός και Νότιγχαμ με… υπογραφή Μαρινάκη θα δουλέψουν -εφόσον προσληφθεί ο Καράνκα- υπό τις οδηγίες δύο 44χρονων Ισπανών προπονητών που εκπροσωπούν δύο διαφορετικές σχολές. Ενδιαφέρουσες κινήσεις…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Νότιγχαμ στη νίκη επί της Άρσεναλ είχε κάτσει ο προπονητής των τμημάτων υποδομής, Γκάρι Μπραζίλ, καθώς μαζί με τον Γουόρμπαρτον είχε απολυθεί και ο βοηθός του Ντέιβιντ Γουίρ.

Καρανκα

BREAKING: @NFFC offer Aitor Karanka manager’s job, according to Sky sources. #SSN pic.twitter.com/WGeQuBYVBo

Sky Sports News (@SkySportsNews) 8 Ιανουαρίου 2018

The post Ο Μαρινάκης κάνει Ολυμπιακό – Νότιγχαμ… Μπάρτσα και Ρεάλ! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα