Πλησιάζει ο Οφκίρ, τι γίνεται με Νόβακ-Μαρτίνες

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο να ντυθεί στα “κυανέρυθρα” έκανε τη Δευτέρα ο Μοχάμεντ Οφκίρ. Ο Νορβηγός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ το μεσημέρι της Δευτέρας και ο πρόεδρος και γιατρός του συλλόγου “άναψε” το πράσινο φως για την απόκτησή του, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι ιατρικώς καθαρός.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα τον αποκτήσει αρχικά
ως δανεικό και το καλοκαίρι, αν έχει πείσει, τότε θα τον αποκτήσει με μεταγραφή.

Αντίθετα με τον Οφκίρ, ο Κρίστιαν Νόβακ δύσκολα θα αποκτηθεί από τους “κυανέρυθρους”, καθώς ο Πολωνός αμυντικός ιατρικώς αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν καλή άποψη για τον υψηλόσωμο αμυντικό, όμως το γεγονός ότι προέρχεται από χειρουργείο στο γόνατο (αρθροσκόπηση) δεν τον καθιστά έτοιμο να προσφέρει αγωνιστικά άμεσα.

Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Νόβακ θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί σε έναν μήνα. Χρόνος αρκετά μεγάλος και ο Γρηγορίου με τη διοίκηση φαίνεται πως κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η απόκτηση του Νόβακ φαίνεται πως ναυαγεί, ωστόσο, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο.

Εν τω μεταξύ, οριστικά “ναυάγησε” η περίπτωση του Νίκο Μαρτίνες από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Τόσο η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου, όσο και το τεχνικό τιμ δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τον Αργεντινό άσο, στον οποίο έχουν στηρίξει πολλά στη μάχη για τον τίτλο στην Κύπρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα