Με Μπέιλ και Βαράν στα Εμιράτα η Ρεάλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ραφαέλ Βαράν θα ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, όπως δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Ουαλός επιθετικός ταλαιπωρείται από διαδοχικούς τραυματισμούς εδώ και περίπου δύο μήνες, ενώ ο Γάλλος αμυντικός τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης Τετάρτης με τη Ντόρτμουντ για το Champions League. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν στο
αυριανό (9/12) παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σεβίλλη, αλλά ο τεχνικός των «μερένγκες» υπογράμμισε ότι αμφότεροι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τα ΗΑΕ και «... θα δούμε αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο πρώτο ματς (σ.σ. τον ημιτελικό της Τετάρτης 13/12)».

Ο Ζιντάν αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στη στελέχωση της αμυντικής του γραμμής στο δύσκολο αυριανό ματς στο «Μπερναμπέου», δεδομένου ότι, εκτός του Βαράν, θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ και Κασεμίρο. Μοναδική επιλογή του Γάλλου τεχνικού είναι να παρατάξει στο κέντρο της άμυνας τον 20χρονο Χεσούς Βαγέχο, δίπλα στον Νάτσο Φερνάντεθ.
Keywords
Τυχαία Θέματα