"Αισθάνομαι δικαιωμένος, εύχομαι κάποιον τίτλο σε Πανιώνιο"

Λίγο μετά την παρουσίασή του από την Φρέι Τέμπι, ο Κωνσταντίνος Σταυροθανασόπουλος μιλάει στο Novasports.gr για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, τους στόχους του, αλλά και τον Πανιώνιο.

Κωνσταντίνε νέα σελίδα στην καριέρα σου. Από το νέο έτος θα αγωνίζεσαι στη Φρέι Τέμπι. Τα συναισθήματα σου; “Πρώτα απ' όλα νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου και τη μεταγραφή
μου στην Φρέι Τέμπι. Αισθάνομαι δικαιωμένος διότι ήταν κάτι που περίμενα εδώ και πολύ καιρό. Ελπίζω πως θα είναι μια ωραία χρονιά, γεμάτη από καιρνούργιες εμπειρίες και παραστάσεις”.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου στη νέα σου ομάδα; “Ο βασικός μου στόχος είναι να παίξω κάποια στιγμή στο υψηλότερο επίπεδο του Σουηδικού πρωταθλήματος. Ελπίζω με πίστη και σκληρή δουλειά να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία. Για την ώρα όμως είμαι αφοσιωμένος στη νέα πρόκληση της καριέρα μου και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μ' εμπιστεύτηκαν”.

Τον Πανιώνιο, την πρώην ομάδα σου την παρακολουθείς;
“Με χαροποιεί ιδιαιτέρως που ο Πανιώνιος έχει βρει το δρόμο του σε τέτοιες δύσκολες εποχές. Όπως βλέπουμε τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολα. Πιστεύω πως δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και διεκδικεί τα τελευταία χρόνια το εισιτήριο για την Ευρώπη. Πιστεύω πως ο Πανιώνιος θα συνεχίσει να κάνει τις καλές πορείες στο πρωτάθλημα και επειδή το μέγεθος του είναι πολύ μεγάλο εύχομαι να κερδίσει στο μέλλον κάποιον τίτλο”.
Keywords
Τυχαία Θέματα