Μαρσέλο: "Δεν λέω ότι δεν δουλεύει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο"

"Δεν είμαι αυτός που θα δώσει συμβουλές, όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν, αλλά είναι καιρός να δουλέψουμε", είπε ο Βραζιλιάνος μετά τη νίκη της Ρεάλ στην Ρώμη, αναφερόμενος και στον συμπαίκτη του Ίσκο.

Ο Μαρσέλο ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης της Ρεάλ επί της Ρόμα και με τα παραπάνω λόγια έδωσε την άποψη του όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του Σολάρι ν’ αφήσει εκτός τον Ίσκο.

Σε ότι αφορά την σύγκριση στην απόδοση στον αγώνα με την Ειμπάρ για το πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με την Ρόμα
τόνισε:

«Κόντρα στην Ειμπάρ δεν είχαμε πολλούς κενούς χώρους, συνέβησαν περίεργα πράγματα. Κόντρα στην Ρόμα είχαμε την κατοχή, στο πρώτο μέρος υποφέραμε είναι η αλήθεια, αλλά πρέπει να πω ότι και χλοοτάπητας δεν ήταν καθόλου καλός. Στην επανάληψη σκοράραμε κι όλα έγιναν πιο εύκολα. Θέλουμε πάντα να νικάμε, θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν είναι εύκολο».

Όσο για το τι θα ήθελε να πει στον Ίσκο ως συμβουλή..

«Δεν είμαι αυτός που θα δώσει συμβουλές. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν, αλλά χρειάζεται δουλειά. Δεν λέω ότι δεν δουλεύω ή ότι δεν δουλεύει ο Ίσκο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βλέπεις τι δεν κάνεις καλά και βελτιώνεσαι…».
Keywords
Τυχαία Θέματα