Ολη την ομάδα πήρε ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε 21 παίκτες στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι (29/11, 22:00) του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι καθώς εκτός από το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα για το Europa League υπάρχει και ένα τριήμερο παραμονής στο Λονδίνο με προπονήσεις. Στην αποστολή είναι και ο Ουάρντα με τον Χατσερίντι. Εκτός αποστολής είναι ο Μαλεζάς και ο Κίτσιου.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (27.11) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και αφορούσε την τακτική την οποία πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για μα πετύχει το στόχο του στο Στάμφορντ Μπριτζ.
Τα ερωτηματικά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι η ετοιμότητα των Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί που προπονούνται κανονικά, ωστόσο αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα σε τετρακέφαλο και οπίσθιους μηριαίους αντίστοιχα.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης».
Keywords
Τυχαία Θέματα