Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στάθηκε ξανά στους τραυματισμούς ο Τεν Χαγ

Ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα είχαν περισσότερους βαθμούς, να είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Παρά την κακή πορεία στο πρωτάθλημα, ο Τεν Χαγ ζήτησε να υπάρξει συγκέντρωση ώστε να καταφέρει η ομάδα του να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας.

Αρχικά, ο Τεν Χαγ δήλωσε: «Δεν ξέρω πού θα έπρεπε να βρισκόμαστε εάν είχαμε διαθέσιμους όλους τους παίκτες, αλλά σίγουρα, εάν υπάρχουν όλοι παίκτες, τότε θα πάρεις περισσότερους βαθμούς. Σίγουρα, θα έχεις μεγαλύτερη συνέπεια, ειδικά στην αμυντική γραμμή γιατί ναι, τώρα

δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες, πολλά γκολ και πέρυσι είχαμε τα περισσότερα ματς χωρίς να δεχθούμε γκολ στην Premier League».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν μπορείς να εξελίξεις μια ομάδα, όταν, ειδικά σε συγκεκριμένους βασικούς τομείς, είναι σαν να κολυμπάς με τα χέρια πίσω από την πλάτη σου. Τότε, πρέπει να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά και πάνω από την… στάθμη του νερού. Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Εξακολουθούμε να είμαστε σε έναν τελικό κυπέλλου, αυτό είναι καλό, αλλά εάν θέλεις να εξελίξεις μία ομάδα, χρειάζεσαι τους κατάλληλους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα