Ολυμπιακός: Ποιόν θα κόψει ο Μπαρτζώκας στους τελικούς;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ζει και να αναπνέει από εδώ και στο εξής για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Final-4 της Euroleague, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλά στο μυαλό του.

Ο Έλληνας τεχνικός σχεδιάζει το πλάνο του για τη «Βασίλισσα» και νιώθει σίγουρα ότι χρωστάει κάτι η τύχη από την περσινή χρονιά, που η ομάδα του Πειραιά

άξιζε το τρόπαιο, κάτι που όλοι παραδέχτηκαν.

Το σημαντικό φυσικά μέχρι τότε είναι όλη η ομάδα να είναι σε τοπ κατάσταση και να αποφύγουν τους τραυματισμούς και τα καρδιοχτύπια, όπως έγινε με τον Φιλίπ Πετρούσεφ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την Basket League.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις πλέον, αλλά τη στιγμή που οι παίκτες όλοι είναι διαθέσιμοι, θα ήταν ιδανικό να δούμε πώς θα παίξει επιτέλους πλήρης.

Ολυμπιακός: Τι θα κάνει και στη Basket League!

Φυσικά ο Ολυμπιακός εκτός από τη Euroleague, θέλει να κρατήσει τα… σκήπτρα και στην Ελλάδα και τη Basket League, έχοντας ήδη κατακτήσει τα δύο εγχώρια τρόπαια μέχρι τώρα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το «τριφύλλι» έχει το πλεονέκτημα έδρας και θα πρέπει να κάνει ένα break σίγουρα η ομάδα του Πειραιά, ωστόσο έδειξε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα ότι μπορεί κάθε έδρα να τη… σπάσει και μάλιστα πάνω από μία φορά.

Ωστόσο πρέπει να παρθεί μία πολύ συγκεκριμένη απόφαση και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αυτός που θα την πάρει και κανένας άλλος.

Το ποιος θα κοπεί από την επτάδα των ξένων που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού αν γίνει κάποιο λάθος δεν μπορεί να διορθωθεί.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο Σακίλ ΜακΚίσικ φαινόταν ως ο επικρατέστερος να μείνει εκτός και να επανέλθει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ωστόσο ο Αμερικανός έχει δείξει κάνει τρομακτικές εμφανίσεις και έτσι ο Μόουζες Ράιτ είναι πλέον το φαβορί να… κοπεί.

Με την εμπειρία που έχει ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ και ενώ είναι σε καλή κατάσταση δε γίνεται να είναι εκτός, ενώ και ο Πετρούσεφ μπορεί να ανέβει στο «5» άρα και πάλι θα υπερτερεί ο Ολυμπιακός στους ψηλούς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα αυτά θα τα δούμε όσο πλησιάζουμε στους τελικούς, για να μάθουμε και αν κάποια από τις δύο ομάδες θα έχει απουσίες λόγω τραυματισμών, που τις έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά φέτος.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ποιόν, Μπαρτζώκας,olybiakos, poion, bartzokas