Μαλίν για Κιβρακίδη

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και αρκετές ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Ατρόμητο για την περίπτωσή του, χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει επίσημη πρόταση. Τελευταίος μνηστήρας η βελγική Μαλίν που αρχικά είχε στραφεί στον Κουλιμπαλί, ωστόσο βλέπει πιο πρόσφορο έδαφος για την περίπτωση του αρχηγού του Ατρόμητου.

Οι Βέλγοι έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του Ατρόμητου και μάλιστα οι επαφές είναι τόσο προχωρημένες που δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα μια επίσημη πρόταση, η οποία αν ικανοποιεί τον παίκτη και την ομάδα δεν αποκλείεται
να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα υπαρκτό είναι και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, που όμως έχει κλειστές τις θέσεις των δύο βασικών του μπακ και αν αποκτηθεί θα αποκτηθεί ως μπακ απ. Σε αυτή την περίπτωση ο Κιβρακίδης ενδέχεται να παραμείνει στο Περιστέρι ως το καλοκαίρι και να μεταβεί στην Τούμπα για τη νέα σεζόν.

Όλα θα εξαρτηθούν από το ποιος και πότε θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, καθώς στον Ατρόμητο ναι μεν είναι ανοιχτοί σε συμφέρουσες προτάσεις και δεν πρόκειται να κλείσουν το δρόμο σε κάποιο παίκτη τους, ωστόσο δεν καίγονται κιόλας να παραχωρήσουν ένα από τα καλύτερα στελέχη τους σε μια σεζόν που οι στόχοι παραμένουν υψηλοί.
Keywords
Τυχαία Θέματα