Χωρίς τον αρχηγό στην κρίσιμη μάχη

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς και μένει εκτός αγώνα με την Ελάν Σαλόν (16/1).

Τελικώς, δεν απέφυγε την απώλεια ο ΠΑΟΚ εν όψει της σημερινής (16/1) εντός έδρας κρίσιμης αναμέτρησης με την Ελάν Σαλόν, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Basketball Champions League. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν είναι σε θέση να δώσει το παρών σε αυτή τη μάχη.

Ο αρχηγός του «Δικέφαλου» δεν κατάφερε
να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς από το περασμένο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (13/1). Σήμερα (16/1) το πρωί, αντί να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του έκανε πρόγραμμα θεραπείας. Μένει εκτός της αναμέτρησης με τους Γάλλους και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πόσο γρήγορα θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Αν προλάβει, δηλαδή, να είναι απολύτως έτοιμος για τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, στις 20/1.

Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ που αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα τις τελευταίες ημέρες, όπως οι Κόνιαρης, Γκος, Τζόουνς και Χαραλαμπόπουλος, είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, για το παιχνίδι με τη Σαλόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα