Λούτον-Μπρέντφορντ 1-5: Απολαυστικές “Μέλισσες” (highlights)

Η Μπρέντφορντ ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Καμίνσκι κι αφού ο Λιούις Πότερ δεν ήταν εύστοχος στο 8′ και στο 19′, η συνεργασία του διδύμου Εμπεμό-Βισά για πολλοστή φορά έφερε γκολ για τους Λονδρέζους με τον Κονγκολέζο να βρίσκει τον στόχο στο 24′.

Οι γηπεδούχοι ήταν ευάλωτοι στο αμυντικό transition ενώ δημιουργικά ο Μπάρκλεϊ που κινεί τα νήματα ήταν καλά κλεισμένος, στο 44′ ο Εμπεμό με περίφημο πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι αλλά δύο λεπτά αργότερα μία ακόμη

δική του πάσα, βρήκε σε επίκαιρη θέση τον Βισά που έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα, σκοράροντας για πρώτη φορά δις σε αγώνα της τρέχουσας Premier League.

Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για να στείλει το παιχνίδι στο αρχείο, από κόρνερ του Ρεγιλόν στο 62′ ο Πίνοκ σημείωσε το 0-3 και στο 64′ ο Εμπεμό έδωσε νέα ασίστ, αυτή τη φορά για το 0-4 από τον Λιούις Πότερ.

Στο 86′ ο Σάντε σε κενή εστία μετά την υπέροχη ασίστ του Γιάνελτ πέτυχε το 5ο λονδρέζικο γκολ με τον Μπέρι στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 1-5 και τη Λούτον να παραμένει στους 25 βαθμούς και τη ζώνη του υποβιβασμού, 4 αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα