Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάντζιος έχει σοβαρό «θέμα» και δεν λύνεται!

Ελλείψει επιλογών, είναι πιθανό ο Άρης να παίξει με τους ίδιους 11 και στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ρόουζ και Μπράμπετς και ο… Θεός βοηθός!

Ο Μάντζιος τα έβαλε με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του στο ματς με την ΑΕΚ. Αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι ξανά βασικοί! Ο Άκης Μάντζιος τα έχωσε άσχημα σε Μοντόγια, Ζουλ και Ρόουζ στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Τους δύο πρώτους τους «φωτογράφησε» και ως υπαίτιους για την κακή εικόνα και για το 2-0, αφήνοντας τους εκτός 11άδας για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Το οξύμωρο είναι, οτι παρά τα πολλά και έντονα παράπονα που είχε ο Μάντζιος, θα τους βάλει και πάλι βασικούς και τους τρεις και στο δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει την Κυριακή ο Άρης με την ΑΕΚ! Και αν για Μοντόγια και Ρόουζ έχει την δικαιολογία των μη εναλλακτικών (Φαμπιάνο, Βέλεθ, Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ παραμένουν τραυματίες) στη θέση του Ζουλ έχει επιλογές.

Την ίδια 11άδα θα βάλει όπως όλα δείχνουν και στο «Βικελίδης» ο Ελληνας τεχνικός. Και το ίδιο αμυντικό δίδυμο. Μπράμπετς – Ρόουζ και ο… Θεός βοηθός!

Ο Μορόν που ήταν στον πάγκο και έδειξε οτι θέλει να παίξει (και να σκοράρει) στο Χαριλάου, θα μείνει πάλι στον πάγκο. Ο Ανσαριφάρντ θα ξεκινήσει στο «9» και βλέπουμε! Αλλάζει «βιτρίνα»; Αν δεν παίξει σε αυτά τα παιχνίδια, πως θα έρθει η πρόταση που περιμένει ο Καρυπίδης για τον Ισπανό επιθετικό;

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα