Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 1-2: Η ανατροπή έγινε… συνήθεια

Μπορεί η αποστολή της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να φάνταζε εύκολη, όμως αποδείχθηκε πως μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα, αφού κόπιασε πάρα πολύ για να «λυγίσει» την Κρίσταλ Πάλας και τελικά να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Λονδίνο.

Η Λίβερπουλ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, όμως για μία ακόμη φορά έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, που είναι και το πιο σημαντικό στον μαραθώνιο της Premier League.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για περισσότερα από 60 λεπτά η ομάδα του Κλοπ

ήταν… ανύπαρκτη στο γήπεδο, με την Κρίσταλ Πάλας να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο 57’ κέρδισε πέναλτι με τον Ματετά και ο Γάλλος νίκησε από την άσπρη βούλα τον εξαιρετικό Άλισον, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στο 74′, ωστόσο, η Πάλας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγιού και στο επόμενο λεπτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ, έχοντας την τύχη με το μέρος του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε, πετυχαίνοντας το 150ό γκολ στην Premier League και 200ό συνολικά με τη φανέλα των «κόκκινων».

Η Λίβερπου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο τελευταίο τέταρτο αύξησε σημαντική την πίεση της, ψάχνοντας το γκολ της ανατροπής. Αυτό ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Έλιοτ, με τους «Reds» να ολοκληρώνουν μία ακόμη ανατροπή τη φετινή σεζόν, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας (εν αναμονή του αγώνα της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα).

Keywords
Τυχαία Θέματα