Κορυφαίοι του 2017 Πετρούνιας, Στεφανίδη και Εθνική Πόλο Νέων Ανδρών!

Σε μια λαμπερή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής βραβεύτηκαν απ' τον ΠΣΑΤ οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς. Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής της χρονιάς, αφήνοντας πίσω του τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κώστα Φιλιππίδη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ολοκλήρωσε με μια ακόμη βράβευση μια αμγική για την ίδια χρονιά και ψηφίστηκε ως κορυφαία της χρονιάς, μπροστά απ' τη Μαρία Σάκκαρη και την Αρτέμιδα Κεφαλίδου. Η Στεφανίδη έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα απ' τις ΗΠΑ.

Κορυφαία
ομάδα του 2017 η Εθνική Πόλο Νέων Ανδρών η οποία κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα και άφησε πίσω της την Εθνική Ομάδα Νεών Ανδρών Μπάσκετ και την Εθνική Ομάδα Ανδρών Πόλο.

Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για το 2017 αναδείχθηκε ο Μιχάλης Σεϊτης και κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία η Μαρία Σταματούλα. Κορυφαία ομάδα αθλητών με αναπηρία αναδείχθηκε η Εθνική Ομάδα Γκολμπολ.

Ως κορυφαίος προπονητής του 2017 ψηφίστηκε ο Δημήτρης Ράφτης, ο οποίος συνεχίζει να οδηγεί σε μεγάλες επιτυχίες τον Λευτέρη Πετρούνια.

Υπήρξαν όπως πάντα ειδικές βραβεύσεις, μεταξύ των οποίων στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ του 1987 και την Εθνική Βόλλει του 1987, στον 17χρονο παλαιστή Γιώργο Πηλίδη και στον Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα