Νικήτρια η ΤΣΣΚΑ με ξέσπασμα και... βολές! (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε τις 11 νίκες και τις τρεις ήττες στην κανονική περίοδο της Euroleague, επικρατώντας 79-68 της Χίμκι στον ρωσικό εμφύλιο. Στους πάγκους έτρεχε ελληνική μονομαχία με Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ και με Μπαρτζώκα σ' εκείνον της Χίμκι.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στις δύο πρώτες περιόδους και έχτισαν διαφορά δέκα πόντων 43-33 στο ημίχρονο.
Με πρωταγωνιστές Χίγκινς και Κουρμπάνοφ μάλιστα η ΤΣΣΚΑ έφτασε και στο +17 στο 14'. Οι γηπεδούχοι έδειχναν πως ήλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό στο δρόμο για τη νίκη μετά την αποτυχημένη βραδιά στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κάπου εκεί ήρθε το επιθετικό μπλακ άουτ της ΤΣΣΚΑ και στην γ' περίοδο σκόραρε μόνο απ' τη γραμμή των ελευθέρων βολών! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα το εκμεταλλεύτηκε και με το τέλος της περιόδου μείωσε σε 57-55!

Ο Σβεντ έφτασε τους 16 πόντους, όμως δεν μπόρεσε να δώσει ηλεκτρισμό στην ομάδα του, αποτυγχάνοντας να σκοράρει πίσω απ' τα 6,75 με 0/6 απόπειρες! Η ΤΣΣΚΑ καθάρισε το ματς στην τελευταία περίοδο, φτάνοντας μέχρι και στο +17. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν με σκορ 79-68.

Ο Κόρι Χίγκινς ήταν ο πολυτιμότερος του παρκέ με 26 πόντους, φτάνοντας παράλληλα σε ρεκόρ καριέρας στη Euroleague.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ΤΣΣΚΑ δοκιμάζεται εκτός έδρας απ' την Μπασκόνια (29/12), την ώρα που η Χίμκι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (29/12).

Красивая победа в дерби, полный зал! Что еще нужно для счастья?! ❤ ЦСКА

Keywords
Τυχαία Θέματα