Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: Ο αρχηγός μίλησε τελευταίος!

Τα «λιοντάρια», έμειναν αήττητα για τρίτη σερί αγωνιστική, με ισάριθμες ισοπαλίες, όμως δεν μπορούν να νιώσουν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς, παραμένοντας χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, προσπάθησε να ανακάμψει έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 44′ (αποβολή Χάγεκ), κατάφερε να μειώσει σε 3-2 στο β’, και παρ’ όλο που φάνηκε να δέχεται τη χαριστική βολή από τον Πηλέα, γλίτωσε τον πόντο, καθώς δεν παράτησε ποτέ το ματς!

Τα αρχικά πλάνα

Η Κηφισιά ξεκίνησε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Κρίστινσον, τετράδα στην άμυνα με Μασούρα,

Μποτία, Βαφέα και Λούμορ, αμυντικά χαφ οι Πέιος και Παπασάββας, Μπαρμπόσα και Μπιφουμά στα άκρα, ο Ίλιεφ πίσω από τον Οζέγκοβιτς.

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Χόβαν, τετράδα στην άμυνα με Δεληγιαννίδη, Χάγεκ, Μπέργκστρομ και Πεταυράκη, αμυντικά χαφ οι Στάικος και Ουεντραόγκο, Μούργος και Πηλέας στα πλάγια, ο Χατζηστραβός πίσω από τον Άλεξιτς.

Τα «λιοντάρια» βρυχήθηκαν τρεις φορές!

Το πρώτο μέρος ήταν ονειρικό για τον Πανσερραϊκό και εφιαλτικό για την Κηφισιά, που βρέθηκε να χάνει 3-0 στο 22′! Οι Σερραίοι, πρώτοι σε όλες τις μπάλες και νικητές στις μονομαχίες, κυριάρχησαν απόλυτα, μέ τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται αγνώριστοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι τους.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, μετά από εκτέλεση πλαγίου, οι γηπεδούχοι δεν απομάκρυναν, η μπάλα έφτασε στον άξονα στον Δεληγιαννίδη, που κέρδισε τις κόντρες μπαίνοντας στην περιοχή, σούταρε με το δεξί και άνοιξε το σκορ.

Στο 12′, ο Μούργος έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Μασούρας έκοψε με το κεφάλι, όμως ο Στάικος από το ύψος της περιοχής με τρομερό δεξί σουτ με τη μία έγραψε το 0-2

Δέκα λεπτά αργότερα έγινε και το 0-3, με τον Μούργο να εκτελεί κόρνερ και τον στόπερ Μπέργκστρεμ να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στο «παραθυράκι» του Κρίστινσον!

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Αναστασίου, προσπάθησε να ταρακουνήσει την ομάδα του με τρεις αλλαγές μετά το ημίωρο, βγάζοντας τους δύο παίκτες της αριστερής πλευράς, Μπιφουμά και Λούμορ, καθώς και τον Πέιο στον άξονα.

Οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν κάπως μετά τις αλλαγές και στo 36′, o Mασούρας σε γύρισμα από δεξιά, έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά του δοκαριού, ενώ στο 40′ ο Μούργος είχε ένα σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 44′, οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, καθώς ο Χάγεκ ανέτρεψε τον Οζέγκοβιτς, λίγο πριν μπει στην περιοχή μόνος του. Ο διαιτητής μετά από εξέταση του replay, απέβαλλε τον αμυντικό του Πανσερραϊκού με απ’ ευθείας κόκκινη, στη δεύτερη φετινή αποβολή του μετά από αυτή της πρεμιέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Το α’ μέρος, ολοκληρώθηκε με ένα άστοχο σουτ του Παρρά στο 45ο λεπτό.

Λογάριαζαν χωρίς τον αρχηγό!

Στο ξεκίνημα του β’, ο Ματσούκας καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Δεληγιαννίδη μετά από κεφαλιά του Αντερέγκεν, όμως πήρε πίσω την απόφασή του, μετά από εξέταση του replay.

Η Κηφισιά, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα, άρχισε να κυριαρχεί και στο 56′ κατάφερε να μειώσει, με τον Μποτία να βγάζει μπαλιά από την άμυνα στο δεξί άκρο της περιοχής για τον Κωνσταντακόπουλο. Ο νεαρός, που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή στο α’ μέρος, κοντρόλαρε με το αριστερό, σούταρε με το δεξί και νίκησε τον Χόβαν στην κλειστή του γωνία, για το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, στο ντεμπούτο του!

Στο 72′, το ματς έγινε…θρίλερ για λίγο, με την Κηφισιά να μειώνει σε 3-2, όταν ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Οζέγκοβιτς ήρθε σε επαφή με την μπάλα για να νικήσει από κοντά τον Χόβαν!

Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Πανσερραϊκός αποκατέστησε το προβάδισμα των δύο γκολ, όταν μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στο αριστερό του Πηλέα, που την έστειλε στα δίχτυα έπειτα από κόντρα στο πόδι του Μποτία!

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κηφισιά επανέφερε το δράμα στο ματς, με τον Μπαρμπόσα να κάνει σέντρα από δεξιά και την αλλαγή του Αναστασίου, Τεττέη, να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά.

Στο…100ό λεπτό, ο Οζέγκοβιτς έπιασε σουτ από καλή θέση, με την μπάλα να κοντράρει και να περνά βασανιστικά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χόβαν.

Φαινόταν ότι υπήρχε ακόμα μία τελευταία …σκηνή στο θρίλερ και αυτή ήρθε στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Μποτία βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή του Χόβαν και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πλασέ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4-4


Stoiximan Super Legue 2023/24, 4η Αγωνιστική, Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής
Γκολ: 56′ Κωνσταντακόπουλος, 72′ Οζέγκοβιτς, 90+6′ Τεττέη, 90+11′ Μποτία – 4′ Δεληγιαννίδης, 12′ Στάικος, 22′ Μπέργκστρεμ, 77′ Πηλέας
Κίτρινες: Οζέγκοβιτς, Παρράς, Μποτία – Χάγεκ, Μούργος, Άλεξιτς, Μπαΐροβιτς, Πεταυράκης
Κόκκινη: Χάγεκ (44′)
Διαιτητής: Ματσούκας
Βοηθοί: Παπαδάκης, Κορώνας
Κηφισιά (Αναστασίου, 4-2-3-1): Κρίστινσον – Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Λούμορ (33′ Παρράς) – Πέιος (34′ Αντερέγκεν), Παπασάββας (58′ Τεττέη) – Ίλιεφ (72′ Ιπαλίμπο), Μπαρμπόσα, Μπιφουμά (34′ Κωνσταντακόπουλος) – Οζέγκοβιτς.
Πανσερραϊκός (Γκαρσία, 4-2-3-1): Χόβαν – Δεληγιαννίδης, Χάγεκ, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης – Στάικος (67′ Μορέιρα), Ουεντραόγκο – Μούργος (46′ Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός (68′ Τομάς), Πηλέας (90+3′ Τσαγκαλίδης)- Άλεξιτς (60′ Μπαΐροβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα