Καλάθης: «Παίξαμε ομαδικά και νικήσαμε» (video)

Ο Νικ Καλάθης, μετά την καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στην Εφές, τόνισε πως η ομάδα βρέθηκε πίσω αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς αλλά η άμυνα ήταν το κλειδί.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι απόψε έκανα μάλλον την καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα μου. Χάναμε με επτά πόντους στην τέταρτη περίοδο αλλά δεν τα παρατήσαμε, ο Ίαν έπαιξε εξαιρετική άμυνα, παίξαμε όλοι πολύ καλή άμυνα και με ομαδική δουλειά
γυρίσαμε το ματς και είχαμε καλές επιστροφές. Παίζουμε ομαδικά πλέον, ο προπονητής μας προετοίμασε κυρίως ψυχολογικά. Το κλειδί είναι η άμυνα, σήμερα μπορεί να δεχτήκαμε αρκετούς πόντους αλλά από εκεί ξεκινάμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω θα το κάνω κάποια στιγμή το τριπλ νταμπλ. Για εμένα πιο σημαντική είναι η νίκη της ομάδας, θα το καταφέρω κάποια στιγμή αλλά μετράει πιο πολύ η νίκη που είναι και το ζητούμενο. Από την Εθνική και μετά έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, επίσης μου αρέσει πολύ αυτό το γήπεδο, είμαι άνετα, έχω πολλούς συμπαίκτες σουτέρ που μπορώ να δίνω ασίστ όπως και παίκτες που καρφώνουν οπότε για εμένα είναι πολύ καλό αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα