Με σούπερ Τζάκσον η Μακάμπι «άλωσε» την Μόσχα 77-69 την Χίμκι (video)

Με πρωταγωνιστή τον Πιερ Τζάκσον, Η Μακάμπι νίκησε στην Μόσχα την Χίμκι 77-69 και κάλυψε το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ήττα από την Έφες την περασμένη Τρίτη.

Η Μακάμπι παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη στο ξεκίνημα του αγώνα και με τον Τζάκσον οδηγό στην επίθεση, έφτιαξε νωρίς διαφορά, 17-8 στα μισά της πρώτης περιόδου. Η Χίμκι άργησε να αντιδράσει με τους παίκτες της να κάνουν αρκετά λάθη και να χάνουν πολλά ριμπάουντ στην άμυνά τους, όταν όμως το έκανε η διαφορά μειώθηκε. Ρόμπινσον,
Άντερσον και Σβεντ βοήθησαν την ρωσική ομάδα να κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο -3, 39-42.

Στο δεύτερο μέρος η καλή άμυνα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίστηκε, ο Σβεντ «ζεστάθηκε» και η Χίμκι προσπέρασε, 50-46. Το τάιμ άουτ του Σπάχια και η είσοδος του Ντεάντρε Κέιν, άλλαξαν το σκηνικό. Η Μακάμπι έκανε ένα σερί 11-0, με τον Κέιν να έχει σε αυτό το διάστημα 6 πόντους και 2 κλεψίματα) και στην συνέχεια ήρθε και ο Μάικλ Ρολ να σκοράρει για να δώσει στην ομάδα του προβάδισμα 9 πόντων, 62-53.

Άντερσον και Ρόμπινσον, βοήθησαν την Χίμκι να μειώσει στον πόντο, 68-67, αλλά στο σημείο εκείνο έκανε και πάλι την εμφάνισή του ο Τζάκσον και η καλή άμυνα των υπόλοιπων . Η Μακάμπι βρήκε σκορ, έφτιαξε μια μικρή διαφορά και πήρε την πολύτιμη νίκη. Ο Τζάκσον με 19 πόντους, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ ήταν μια ομάδα μόνος του, με Ρολ να σκοράρει 14 πόντους και να μοιράζει 5 ασίστ.

Για την Χίμκι, ο Σβέντ μπορεί να είχε 21 πόντους και 4 ασίστ, όμως υπέπεσε και σε 7 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 19-28, 39-42, 55-62 και 69-77.
Keywords
Τυχαία Θέματα