Ζωηρό ενδιαφέρον κι ανθρωπιστική βοήθεια από την οικογένεια Σαββίδη

Από τις πρώτες ώρες που χτύπησε η θεομηνία περιοχές της Αττικής το ανθρώπινο ενδιαφέρον όλων στράφηκε προς τους συνανθρώπους που έχασαν τα … πάντα.

Ηδη οικογένειες θρηνούν τις αδόκητες απώλειες δικών τους ανθρώπων, ενώ εκατοντάδες παραμένουν σαστισμένοι βλέποντας περιουσίες μιας ζωής να καταστρέφονται ολοσχερώς μέσα σε λίγες ώρες και σε μια εποχή που οι οικονομικές δυνατότητες της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας βρίσκεται στο υπό του μηδενός. Το όλο θέμα προκάλεσε την κινητοποίηση – και – της οικογένειας Σαββίδη.

Ο Γιώργος Σαββίδης, τις πρώτες πρωϊνές
ώρες με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης προϊδέασε για τις προθέσεις της οικογένειάς του να συνδράμει, όπως μπορεί προκειμένου ν’ «απαλύνει» τον τεράστιο πόνο όλων των πληγέντων. Λίγες ώρες μετά, ήρθε κι η ενημέρωση πως κατόπιν εντολής του Ιβάν Σαββίδη, αρχικά στάλθηκαν στην περιοχή της Μάνδρας εμφιαλωμένα νερά της εταιρείας του «Σουρωτή» για να ικανοποιηθούν οι βασικές ανάγκες των ανθρώπων, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι επαφές με την Περιφέρεια για να διαπιστωθεί πώς και πού μπορεί να συνδράμει οικονομικά στις περιπτώσεις που χρήζουν μέγιστης κι άμεσης ανάγκης από τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου», που στην πορεία των ετών έχει αποδείξει πως δε φείδεται χρημάτων στο φιλανθρωπικό του έργο, με τις περισσότερες περιπτώσεις εξ αυτών να μην τυγχάνουν καν προβολής.
Keywords
Τυχαία Θέματα