Γιαννάκης: «Έχουμε προβλήματα αλλά θα τα ξεπεράσουμε» (video)

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέφερε πως η ομάδα έχει προβλήματα αλλά θα προσπαθήσει να παίξει καλά και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αβελίνο.

Αναλυτικά:

«Υπάρχουν ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα που κάνουν 5-6 σερί ήττες, εμείς εντός έδρας αντιδράμε κάπως καλύτερα, δεν στεκόμαστε στα προβλήματα και στις απουσίες. Πρέπει να μπούμε να παίξουμε με μία ομάδα που είναι πολύ καλή, να μπούμε δυνατά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιο έξυπνοι απ’ τα προηγούμενα ματς. Ο Μπένσον δεν κάνει προπόνηση 5-5, μαθαίνει ακόμα το τι θέλουμε. Έχουμε μιλήσει με τον Μπρεντ,
είναι επαγγελματίας, ξέρει να φέρεται, πιστεύω πως θα μείνει στο μπάσκετ, έχουμε και τον Τσαϊρέλη τραυματία. Εμείς θα μπούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, χρειάζεται χρόνος, προπόνηση, έχουμε σερί παιχνίδια, δυνατά και εντός και εκτός έδρας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε πνευματικά, τεχνικά και αγωνιστικά. Το θέμα του Πέτγουεϊ είναι εσωτερικό όπως και τα θέματα τακτικής. Ο καθένας έχει μία άποψη, η οποία δεν αποδεικνύεται. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώνεται η ομάδα. Και εμείς έχουμε απουσίες και η Αβελίνο, κλείνει το ροτέισον, όσοι αγωνιστούν ξέρουν τι ευκαιρία έχουν. Είναι επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Κάνουμε προπόνηση, πρέπει να βελτιώσουμε την πάσα μας, έχουμε ευκαιρίες για σουτ και καλύτερες πάσες, είμαστε στον σωστό δρόμο.

Με τον Ζάρκο μιλάμε, τον αγαπώ και τον εκτιμώ, όλοι μας είμαστε μαζί του, του ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να δίνει, θέλουμε τις πάσες του αν και ήταν εξαιρετικός σκόρερ».
Keywords
Τυχαία Θέματα