Φώτσης: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από το να συνεχίσει το όνομα του»

Για την απόφαση του Δήμου Ζωγράφου να μετονομάσει το κλειστό των Ιλισίων σε «Αντώνης Φώτσης», αναφέρθηκε ο βετεράνος φόρογουορντ του Ηλυσιακού.

Αφού μίλησε για το «δέσιμο» που έχει με την ομάδα, στη συνέχεια επισήμανε: «Έπειτα από αρκετή σκέψη αποφάσισα ότι ήλθε η στιγμή να γράψω τους τίτλους τέλους της επαγγελματικής διαδρομής. Για μένα, όμως, το μπάσκετ δεν τελειώνει εδώ. Θα συνεχίσω να το κάνω σε ερασιτεχνικό επίπεδο και έτσι αποφάσισα να αγωνιστώ φέτος στον Ηλυσιακό, την ομάδα που με ανέδειξε και έχει συνδεθεί στο παρελθόν και με τον πατέρα μου».

Πρόσθεσε
ακόμη για την τιμή που του έκανε η δημοτική αρχή της περιοχής: «Τους ευχαριστώ πολύ. Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από το να συνεχίσει το όνομά του. Θα είναι χαρά μου να βλέπω το γήπεδο να γεμίζει από παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα. Άλλωστε ένα από τους λόγους που επέστρεψα στη γειτονιά μου είναι για να έρθω σε επαφή με τα νέα παιδιά και αν μπορώ να τους μεταδώσω την αγάπη μου για το μπάσκετ».

Το επόμενο διάστημα θα οριστεί και ημερομηνία που θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προς τιμήν του στο γήπεδο, κατά την επίσημη μετονομασία του σε «Αντώνης Φώτσης».
Keywords
Τυχαία Θέματα