New entry στο PAOK Sports Arena

Με τον Φιλ Γκος να συμμετέχει κανονικά διεξήχθη η σημερινή (23/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ήλθε, είδε, μίλησε, προπονήθηκε... Για τον Φιλ Γκος ήταν μια γεμάτη μέρα η σημερινή (23/11). Για τον ΠΑΟΚ ήταν μια νέα είσοδος στην προπόνηση της ομάδας, μια νέα παρουσία που οι «ασπρόμαυροι» ευελπιστούν ότι θα τους ενισχύσει ουσιαστικά εν όψει
της συνέχειας των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως προγραμμάτισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, έκανε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με την καινούργια του ομάδα, στο PAOK Sports Arena. Γνώρισε τους συμπαίκτες του και πήρε τις πρώτες οδηγίες από τον Έλληνα τεχνικό του «Δικέφαλου». Το ερχόμενο Σάββατο (25/11), μάλιστα, αναμένεται να πάρει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ, στο –κεκλεισμένων των θυρών- φιλικό με τα Τρίκαλα, που θα γίνει στο κλειστό γήπεδο της Καλαμαριάς.

Στα ευχάριστα για τον Παπαθεοδώρου είναι ότι από σήμερα (23/11), όπως επίσης ήταν προγραμματισμένο, έχει στη διάθεσή του και τον Λάκι Τζόουνς. Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε από την πατρίδα του και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του.

Πλέον, από τις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» απουσιάζουν οι τέσσερις διεθνείς της ομάδας. Δηλαδή, οι Μαργαρίτης, Κόνιαρης και Κατσίβελης, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας, αλλά και ο Κλάσεν, που συμμετέχει στην Εθνική Καναδά. Όλοι αυτοί θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, μετά την προπόνηση, ακολούθησε δείπνο για την ομάδα στο γήπεδό της, ειδικά για την ημέρα των Ευχαριστιών (αμερικάνικο έθιμο). Αύριο (24/11), στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ανανέωσης της συνεργασίας ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Λουξ.
Keywords
Τυχαία Θέματα