“Φλερτάρει” με δύο παίκτες του Ολυμπιακού η Μπεσίκτας

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα ενισχυθεί με παίκτες που θα του δώσουν έξτρα ποιότητα, όπως σίγουρα θα αποχωρήσουν και διάφοροι παίκτες που ενδεχομένως να μην βρίσκονται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η Μπεσίκτας όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο ένας είναι ο Πεπ

Μπιέλ με τους Ισπανούς να μεταδίδουν πως η Μπεσίκτας έχει ήδη αρχίσει διαπραγματεύσεις με τους “ερυθρόλευκους” για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού.

Ο Μπιέλ που ολοκλήρωσε τη χρονιά με 39 ματς, 10 γκολ και 4 ασίστ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της τουρκικής ομάδας και όπως αναφέρουν οι Ισπανοί οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο.

El Besiktas es el equipo que tiene las negociaciones más avanzadas para contratar a Pep Biel @OlympiakosFr pic.twitter.com/1vP9rwGeQS

— Juan Carlos Taura (@JCTaura) June 21, 2023

Ο άλλος παίκτης του Ολυμπιακού που φέρεται να εξετάζει η Μπεσίκτας είναι ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ.

Για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης εκτός της Μπεσίκτας ενδιαφέρεται και η Τραμπζονσπόρ με τον Ολυμπιακό να περιμένει επίσημες προτάσεις για την παραχώρηση του Ζινκερνάγκελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα