ΠΑΟΚ: Ανοικτά μέτωπα με Βιγιάρ, Μισιτζάν, Μπάμπα (pic)

Ο ΠΑΟΚ κινείται ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση του ρόστερ του εν όψει της σεζόν 2023-2024. Έχει ανοίξει διάφορα μέτωπα, σε μια προσπάθεια να κλείσει συμφωνίες με παίκτες που ενδιαφέρουν, δίχως, όμως, προς το παρόν κάτι οριστικό να έχει προκύψει. Τρεις από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους “ασπρόμαυρους” είναι οι Γκονσάλο Βιγιάρ, Βίρχιλ Μισιτζάν και Ράχμαν Μπάμπα, τρεις περιπτώσεις παικτών, που καθεμιά παρουσιάζει τη δική της ιδιαιτερότητα.

Κατ’ αρχάς, σε ό,τι αφορά στον Βιγιάρ, ο Ισπανός

μέσος που ανήκει στη Ρόμα είναι στη λίστα των “ασπρόμαυρων”, όμως, οι Ρωμαίοι δεν φαίνεται να συναινούν στην παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, όπως θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η ιστοσελίδα sportitalia.com αναφέρει σήμερα (21/6) σε δημοσίευμά της ότι… “η Ρόμα είναι ασυμβίβαστη ως προς την πώληση του παίκτη. Δεν συζητά το δανεισμό του, με ρήτρα εξαγοράς στο τέλος της σεζόν, όπως επιθυμεί ο ΠΑΟΚ. Επομένως, δεν υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο πλευρών σε αυτή τη βάση”.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην περίπτωση του Μισιτζάν. Ο 29χρονος εξτρέμ ενδιαφέρει άμεσα τον ΠΑΟΚ και το θετικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από την Τβέντε, στην οποία ανήκε. Οι “ασπρόμαυροι” πιέζουν για την απόκτησή του και ευελπιστούν ότι σύντομα θα αποσπάσουν την υπογραφή του.

Όσο για τον Ράχμαν Μπάμπα, παλιό γνώριμο του “Δικέφαλου” μιας και είχε περάσει από την ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν, το θέμα για τον Γκανέζο αριστερό οπισθοφύλακα είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τσέλσι έως τον Ιούνιο του 2024. Υπάρχει σημερινή (21/6) αναφορά, όμως, του δημοσιογράφου Νιζάαρ Κινζέλα, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι η αγγλική ομάδα επιθυμεί να τον αποδεσμεύσει. “Πρέπει, όμως, να υπάρξουν διαπραγματεύσεις και χρήματα”, όμως, όπως χαρακτηριστικά λέει.

PAOK want to re-sign Baba Rahman but Chelsea need to cancel his contract as they did with Bakayoko. That takes negotiation and money. https://t.co/aQqY1YDknT

— Nizaar Kinsella (@NizaarKinsella) June 21, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα