Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων με 3-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’

Η Εθνική Ελπίδων συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα με την Ανδόρα (12/09, 20:00) για τα προκριματικά του EURO U21. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό Β’ στο αθλητικό κέντρο ΕΛΠΕΝ και η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 3-2 στο φιλικό παιχνίδι.

Στο 6ο λεπτό ο Τζόλης κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση από τα έντεκα βήματα ανέλαβε ο ίδιος, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ξενόπουλου. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 15′ με τον Μαρτίνη, αλλά η Εθνική Ελπίδων στο

32ο λεπτό πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Νίνο.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο έφερε το παιχνίδι ξανά στα ίσα με τον Βουτσά στο 60′, αλλά το τελικό 3-2 για την Ελλάδα διαμόρφωσε ο Σουρλής στο 80′ με λόμπα έπειτα από ασίστ του Νιάρχου.


Η εντεκάδα της Εθνικής Ελπίδων:

1o ημίχρονο: Τζολάκης, Τσοπούρογλου, Χρυσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Νίνο, Κρυπαράκος, Τζόλης, Κούτσιας.

2ο ημίχρονο: Σγουρής, Δαρέλας, Καραμάνης (75′ Κουτεντάκης), Αποστολόπουλος, Νιάρχος, Ασλανίδης, Μπελεβώνης, Αργυρίου, Κυριόπουλος, Σουρλής, Παναγιώτου (75′ Προδρομίτης).

Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού Β’:

Ξενόπουλος (65’ Σουρδής), Λάμψιας (46’ Μαντσίνι), Μαρτίνης (80’ Διαμαντής), Ρόμπι, Πιτσώτης, Αθανασακόπουλος (85’ Νικολετόπουλος), Βουτσάς, Καραμπάς (73’ Καρβούνης), Βολάκης (85’ Τσεβάς), Σαρδέλης (46’ Συμεωνίδης), Νταμπίζας

Keywords
Τυχαία Θέματα