US Open: Βγαίνουν τα εισιτήρια του τελικού

20:10 7/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Ώρα ημιτελικών στο ταμπλό των γυναικών στο φετινό US Open με δύο μεγάλες αναμετρήσεις με το πρόγραμμα να ξεκινάει τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό (02:00 GR) η πλέον φορμαρισμένη παίκτρια στο Tour, Κόρι Γκοφ, θα αντιμετωπίσει την εξίσου εξαιρετική το τελευταίο διάστημα και φιναλίστ του φετινού Roland Garros, Καρολίνα Μούχοβα. 

Ένα παιχνίδι το οποίο είναι μια επανάληψη του τελικού στο

πρόσφατο τουρνουά στο Σινσινάτι, στο οποίο η 19χρονη Αμερικανίδα είχε επικρατήσει με 6-3, 6-4 της Τσέχας κατακτώντας τον μεγαλύτερό τίτλο (μέχρι τώρα) στην καριέρα της, στη μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση μέχρι τώρα.

Η νικήτρια από αυτήν την αναμέτρηση θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στον τελικό του US Open, με την Γκοφ να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στο Νο4 του κόσμου, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει η Μούχοβα τότε θα περάσει στο Νο6 του κόσμου μια θέση πίσω από την Γκοφ. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός (όχι πριν τις 03:30 GR) με την Αρίνα Σαμπαλένκα να βρίσκει απέναντι της την Μάντισον Κις. Οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί και στο φετινό Wimbledon (προημιτελικά) με την Λευκορωσίδα να επικρατεί εύκολα με 6-2, 6-4. 

Συνολικά η Σαμπαλένκα έχει μια νίκη παραπάνω από την Αμερικανίδα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (2-1) με την Λευκορωσίδα ακόμα κι αν αποκλειστεί να ανεβαίνει, μετά από την ολοκλήρωση του τουρνουά στο Νο1 του κόσμου για πρώτη φορά στην καριέρα της. 

Από την άλλη η Κις με μια νίκη σήμερα θα βρεθεί για 2η φορά στον τελικό του US Open, μετά το 2017, ενώ θα επιστρέψει στην κορυφαία 10άδα της WTA, αφήνοντας εκτός την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία και φτάνοντας μια ανάσα από τη Μαρία Σάκκαρη. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Βγαίνουν τα εισιτήρια του τελικού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα