Ευρω - ντέρμπι στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods (21:00, Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr ) στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης Αγωνιστικής της Εuroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι», αναζητούν την πέμπτη τους νίκη στην κανονική περίοδο μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία της ευρωπαϊκής σεζόν μετά τις ήττες σε Βαρκελώνη, Μόσχα και Βιτόρια.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται φυσικά
καλά μεταξύ τους καθώς έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «πράσινοι» έχουν σερί τριών συνεχόμενων νικών στις εγχώριες διοργανώσεις (δύο στους περσινούς τελικούς της Basket League και μία φέτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος), ενώ οι Πειραιώτες μετρούν τρεις σερί νίκες επί των «αιωνίων» αντιπάλων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μετά τις δύο στην περσινή κανονική περίοδο της Euroleague και την επικράτηση εντός έδρας στο Top - 16 της σεζόν 2013-14.

Αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν για άλλη μία φορά στην διάθεσή τους Σπανούλη και Τιλί, ενώ δύσκολα θα μπει στην 12αδα το νέο απόκτημα Κάιλ Γουίλτζερ. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει προβλήματα καθώς ο Κρις Σίνγκλετον ξεπέρασε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

19:00 Χίμκι - Μπασκόνια, Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr
21:00 Μπάμπεργκ - Φενερμπαχτσέ, Novasports3HD
21:00 ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός Superfoods, Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr
21:45 Ουνικάχα Μάλαγα – Ερυθρός Αστέρας, Novasports1HD
Keywords
Τυχαία Θέματα