Δήμαρχος Τυρνάβου: "Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό, τον περιμένουμε για φιλικό" (vid)

Δήμαρχος Τυρνάβου: "Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό, τον περιμένουμε για φιλικό" (vid)vkonstanΤετ, 03/31/2021 - 16:40

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προσφορά αλληλεγγύης προς το δοκιμαζόμενο Δαμάσι, του Δήμου Τυρνάβου, που μετράει τις πληγές του από τον σεισμό που χτήπησε την περιοχή στις αρχές Μαρτίου. Οι "ερυθρόλευκοι"

έστειλαν συνολικά είκοσι πλήρως εξοπλισμένους οικίσκους, αλλά και πλήθος προϊόντων πρώτης ανάγκης, αλλά και είδη αθλητικού ρουχισμού της ομάδας. 

Οι τοπικοί παράγοντες ευχαρίστησαν στην κάμερα του Olympiacos TV τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μέσω του Προέδρου και Διευθύνοντας συμβούλου της "Καραϊσκάκης ΑΕ" Βασίλη Βασιλειάδη, ο οποιος είχε τον γενικό έλεγχο της της αποστολής, ενώ ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας προσκάλεσε την ομάδα του Ολυμπιακού για ένα φιλικό στην περιοχή, όταν όλες οι πληγές που άνοιξε ο σεισμός θα έχουν κλείσει.

Δείτε το video:

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σεισμός Τύρναβος Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας μίλησε για τη στήριξη των σεισμοπαθών εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Article publish on Τετ, 03/31/2021 - 16:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα