“Διατεθειμένη να αγοράσει Πινέδα η ΑΕΚ”

Όποιος περιμένει πως η υπόθεση Ορμπελίν Πινέδα για την ΑΕΚ θα τελειώσει σύντομα μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί, όχι γιατί δεν θέλει η Ένωση να συμβεί αυτό, αλλά γιατί και η Θέλτα δεν ξέρει τι θέλει να κάνει με τον Μεξικανό.

Καθημερινά, είτε στην Ισπανία, είτε στο Μεξικό υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που ασχολούνται με το μέλλον του Μεξικανού χαφ, ο δανεισμός του οποίου στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε

στην ουσία.

Όπως αναφέρει η “El Desmarque”, η ΑΕΚ σκοπεύει να αγοράσει τον Ορμπελίν Πινέδα από την Θέλτα.

“Ο τρίτος παίκτης για τον οποίο η Θέλτα είναι πρόθυμη να ακούσει προσφορές είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην ΑΕΚ, η οποία κατέκτησε το νταμπλ, ενώ προκρίθηκε και στο Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Ορμπελίν Πινέδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ΑΕΚ θέλει να τον υπολογίζει και είναι διατεθειμένη να προσφέρει μια πρόταση για την αγορά του στη Θέλτα. Δεν είναι η μόνη ομάδα που θα παλέψει για τον Μεξικανό” αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα και καταλήγει:

“Ο παίκτης θα κάνει προετοιμασία στο Βίγκο. Ο Κάρλος Μουρίνιο, λόγω των δεσμών του με το Μεξικό, θέλει να έχει τον “Maguito” στη Θέλτα. Εάν ο νέος προπονητής δώσει το πράσινο φως, τότε θα μείνει εκτός αν παρουσιαστεί κάποια πρόταση που δεν μπορεί το κλαμπ να την αρνηθεί. Διαφορετικά, στην ομάδα γνωρίζουν την επιθυμία του παίκτη να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα