Μπαρτσελόνα : Ενδιαφέρον για Φρεσνέδα

Ο Τσάβι θέλει να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα στην θέση του δεξιού μπακ ειδικά μετά την συζήτηση με τον Κουντέ ο οποίος τον ενημέρωσε πως δεν θέλει να παίξει εκεί την νέα σεζόν αλλά στην θέση του στα στόπερ.

Οι μπλαουγκράνα ενδιαφέρονται για τον νεαρό Καταλανό δεξιό μπακ της Βαγιαδολίδ, Ιβάν Φρεσνέδα ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της χρονιάς παρά τον υποβιβασμό του συλλόγου.

Ο 18χρονος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Φέτος συμμετείχε σε 22 παιχνίδια με την Βαγιαδολίδ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας και για αυτόν ενδιαφέρονται τόσο η Μπορούσια Ντόρτμουντ από την Γερμανία όσο και η Μίλαν και Γιουβέντους από την Ιταλία.

Το αν θα κινηθεί βέβαια για την απόκτησή του η Μπαρτσελόνα θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί με τον Ντεστ καθώς ο Αμερικανός επιστρέφει στον σύλλογο μετά τον αποτυχημένο δανεισμό του στην Μίλαν όπου κατάφερε να παίξει σε μόλις 14 ματς για όλες τις διοργανώσεις. Έχει συμβόλαιο ως το 2025 με την Μπάρτσα αλλά ο Τσάβι θέλει να τον παραχωρήσει.

Η ρήτρα παραχώρησης του ποδοσφαιριστή είναι στα 20 εκατομμύρια Ευρώ και αν πουληθεί θα είναι η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Βαγιαδολίδ.

Keywords
Τυχαία Θέματα