Boss Open: Πρεμιέρα με Γκασκέ ο Τσιτσιπάς

Κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ θα κάνει πρεμιέρα στην grass season ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ο Γάλλος επικράτησε στον 1ο γύρο του Boss Open του Αμερικανού και Νο75 στον κόσμο, Κρίστοφερ Γιούμπανκς με 7-6(2), 6-4 παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο. 

Εκεί τον περιμένει ο Έλληνας τενίστας και Νο1 του ταμπλό, στην 2η μεταξύ τους αναμέτρηση με τους δύο παίκτες να έχουν από μια νίκη. Και οι δύο αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν πριν από 5 χρόνια με την πρώτη να γίνεται στην Ντόχα όπου ο Τσιτσιπάς επικράτησε

με 6-3, 6-4, ενώ η δεύτερη ήταν στο γρασίδι του Libema Open με τον Γάλλο να κερδίζει με δύο tie-break 7-6(2), 7-6(4). 

Τσιτσιπάς και Γκασκέ ήταν αν αγωνιστούν στον 2ο γύρο του Miami Open τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο ο Γάλλος αποσύρθηκε πριν από τον αγώνα με τον Τσιτσιπά να παίρνει την πρόκριση με walkover. 

Για τον Νο55 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή ήταν η 79η νίκη καριέρας στο γρασίδι (79-37), σε μια επιφάνεια όπου ο Γάλλος μετράει 3 τίτλους στην καριέρα του σε συνολικά 4 τελικούς. Από την άλλη ο Τσιτσιπάς μετράει 20 νίκες στο γρασίδι (20-13), ενώ πέρσι στην Στουτγκάρδη είχε σταματήσει στα προημιτελικά από τον μετέπειτα φιναλίστ Άντι Μάρεϊ. 

BOSS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Boss Open: Πρεμιέρα με Γκασκέ ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα