"Δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο..."

Αν και κατέταξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ιστορίας, ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας Χούλεν Λοπετέγκι επέμεινε ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι σημαντικοί παίκτες στην Πορτογαλία.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στον δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής, μαζί με Μαρόκο και Ιράν.

«Η Πορτογαλία είναι πολλά περισσότερα από απλά και μόνο ομάδα του Ρονάλντο. Φυσικά, εκείνος παραμένει ο πιο γνωστός παίκτης σε όλους εμάς και ένας
από τους κορυφαίους της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Πρόκειται όμως για μία ομάδα γεμάτη σπουδαία στελέχη με τεράστια εμπειρία και βέβαια πρωταθλήτρια Ευρώπης», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

«Η τύχη λοιπόν μας έφερε αντιμέτωπους με τη νικήτρια του τελευταίου Euro, μία από τις κορυφαίες του κόσμου, με καλό σερί νικών και πολλούς αξιόλογους νεαρούς. Το Μαρόκο άφησε εκτός της Ακτή Ελεφαντοστού και το πάντα υπολογίσιμο Ιράν. Θα είναι δύσκολη η πρώτη φάση», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα