Χρ. Σιέλης: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να μείνουμε στην κατηγορία»

Τις σκέψεις του για την ήττα του Βόλου από τον Άρη μοιράστηκε ο αμυντικός, Χρήστος Σιέλης.

Όπως σημείωσε: «Ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, σε μια έδρα με κόσμο και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, κρατήσαμε την μπάλα σε κάποια διαστήματα και δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι για την ήττα, αλλά την αφήνουμε και κοιτάμε μόνο μπροστά. Είναι μια καλή αρχή με τον καινούργιο μας προπονητή, δείξαμε σήμερα ότι ο Βόλος

δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ήταν πριν. Δείξαμε πως μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα και να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βελτιωθούμε κι’ άλλο, αλλά είμαι σίγουρος πως με τον νέο προπονητή και την υπόλοιπη ομάδα θα βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται. Σίγουρα είναι θέμα που δεν έχουμε κερδίσει ακόμα μέσα στο 2024, όμως δεν κοιτάμε το παρελθόν και με την αλλαγή προπονητή όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Και σ’ ερώτηση για τη χαμένη ευκαιρία του Μορόν σε κενή εστία απάντησε: «Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ήταν μια δύσκολη φάση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα