Χόλσταιν Κίελ – Ζανγκτ Πάουλι 3-4: Πραγματικό ντέρμπι κορυφής!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ντέρμπι κορυφής, διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της bundesliga 2, με την Ζανγκτ Πάουλι να παίρνει πολύτιμη νίκη που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας!

Αποτελεσματική και κυνική!

Η ομάδα του Χούρτσελερ, ήταν απόλυτα αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 11ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Αφολαγιάν που έφτασε τα πέντε γκολ!

Στο 19 οι γηπεδούχοι, είχαν την κορυφαία τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Ο Σουλτς μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι,

ο Μάκινο την γύρισε στον Ρότε και αυτός πλάσαρε με τον Βασίλι να την μαζεύει οριακά πριν περάσει όλη την γραμμή, σύμφωνα με τον διαιτητή. Η Κίελ πίεζε όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο γρήγορα γκολ με οτν Χάρτελ στο 34 και τον Αφολαγιάν στο 36!

Πίεσε για την ισοφάριση η Κίελ

Καταπληκτικό και το δεύτερο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο 53 ο Μάκινο μείωσε σε 3-1 με την Ζανγκτ Πάουλι να βρίσκει γρήγορα απάντηση ωστόσο στο 57 με τον Μετκαλφ!

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο, οι παίκτες του Ραπ πίεσαν και έτσι έφτασαν στο 4-2 με καλό πλασέ του Μέις! η είσοδος στο δευτερο ημίχρονο του Σάντερ βοήθησε πολύ την Κίελ να κρατήσει μπάλα, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει σωστά στο πρώτο μέρος. Ο Μπέρναρτσον που είχε περάσει ως αλλαγή άνοιξε λογαριασμό στην Γερμανία κάνοντας το 4-3. Ο ίδιος παίκτης στο 89 έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-4 ενώ η Ζανγκτ Πάουλι είχε δύο δοκάρι στο 92 και το 94 με τον Μπουκάλφα και τον Χάρτελ αντίστοιχα!

Χόλσταιν Κίελ: Βάινερ, Μπέκερ, Έρας, Κλάινε Μπέκελ, Πόρατ, Χόλτμπι(70΄Μπέρναρτσον), Σουλτς(46΄Σάντερ), Ρέμπεργκ, Ρότε, Μάκινο(84΄Νίχοφ), Σκιμπσκι(46΄Μέις)

Ζανγκτ Πάουλι: Βασίλι, Μετς, Σμιθ, Αφολαγιάν(77΄Ρίτζκα), Τρόι, Κεμλάιν(85΄Τζβίγκαλα), Ίρβαιν, Σάλιακας, Χάρτελ, Μέτκαλφ(72΄Μπουκάλφα), Βαλ

Keywords
Τυχαία Θέματα