Διαιτησία – αποκλειστικό: Πήρε θέση η ΚΕΔ για τη φάση στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

Διαιτησία: Και σχολιασμός φάσεων στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Προβλήθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαιτησία: Σε κάθε σεμινάριο υπάρχουν και βίντεο με φάσεις από την Super League. Το

πρόσφατο στη Θεσσαλονίκη που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Με το Sportime να έχει και πάλι την τιμητική του!

Εκτός από το χέρι πριν την κόκκινη στο Αστέρας Τρίπολης – Άρης και το πέναλτι που έχασε ο Βάτσιος στο Βόλος – Πανσερραϊκός, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, παρουσία και του Πίτερ Φρόιντφελντ, έδειξε και την φάση του γκολ των γηπεδούχων από το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, στην οποία προηγείται ξεκάθαρο φάουλ του Κωνσταντέλια στον Ροντινέι. Με το Sportime να αποκαλύπτει όλους τους διαλόγους μεταξύ του διαιτητή, του βοηθού και του VAR.

«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Είναι μια φάση που όλοι την σχολιάσαμε και υπάρχει επιθετικό φάουλ», είπε αρχικά ο Μάνταλος. Πρόσθεσε, δε οτι «δεν γίνεται να είναι στα τρία μέτρα ο 4ος και να μην δίνει την πληροφορία. Ξέρουμε τι ακριβώς έγινε και τι ειπώθηκε. Δεν χρειάζεται να λέμε άλλα από αυτά που έγιναν», είπε κλείνοντας για την συγκεκριμένη φάση.

Ουδείς από τους παρευρισκόμενους, μέλη της Επιτροπής και διαιτητές/βοηθούς, δεν εξέφρασαν αντίθετη άποψη. Άπαντες συμφώνησαν οτι πριν το 1-1 υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ που δεν καταλόγισε ο Γερμανός ρέφερι.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα