Χατζηνικολάου, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Μπασινάς (video)

Οι Χατζηνικολάου, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος και Μπασινάς μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Χαρακτηριστικά τόνισαν:

Γιάννης Χατζηνικολάου: "Ρωτήσαμε τον Τσιάρτα ποιοι θα παίξουν και αποφασίσαμε. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ, είναι μοναδικό αυτό που κατάφερε. Είναι πολύ συγκινητικό που βρεθήκαμε όλοι μαζί, δεν θα ήμασταν ποτέ εμείς εδώ εάν δεν υπήρξε πρώτα ο Γκέραρντ και μετά η οικογένεια Βαρδινογιάννη".

Κατσουράνης: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, έκανε κάτι
που στην Ελλάδα είναι σπάνιο, πρέπει να υπάρχει και διοίκηση σωστή για να γίνεται αυτό. Έδωσε πολλά στην Ελλάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Λυμπερόπουλος: "Πέρασε το μήνυμα πως όταν είναι όλοι μαζί τότε μπορούν να γίνουν θαύματα. Είναι τιμή μας, έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά".

Μπασινάς: "Τιμή μεγάλη που γίνεται, είναι πολύ σημαντικό, τιμούν έναν άνθρωπο που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στον ΟΦΗ. Αυτό που κάνουμε είναι το λιγότερο για να τον τιμήσουμε. Αυτό μπορεί να γίνει αρκεί να υπάρχει υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά. Και τότε ο Παναθηναϊκός είχε γίνει αυτός που είχε γίνει με την πρωτοβουλία του Κου Βαρδινογιάννη"
Keywords
Τυχαία Θέματα