Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-3: “Γκρέμισε” το Μετροπολιτάνο (highlights)

Πρώτο ημίχρονο με λίγες καλές στιγμές. Για την πιο εύστοχη ομάδα στο πρωτάθλημα (47,8% τελικές εντός εστίας φέτος) ήταν εντυπωσιακά άστοχοι τόσο ο Μπάριος (7′) όσο και ο Μοράτα (44′) που έστειλαν από κοντά την μπάλα άουτ.

Αντίθετα η Μπαρτσελόνα που βελτιώθηκε αρκετά μετά το 30ο λεπτό, απείλησε τρεις φορές σε ένα πεντάλεπτο (Ραφίνια 35′, Φερμίν 38′) και τελικά σκόραρε με τον Ζοάο Φέλιξ (38′).

Ο Πορτογάλος ο οποίος είχε σκοράρει το γκολ της νίκης στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων (1-0 στις 3 Δεκεμβρίου) σκόραρε ξανά

απέναντι στην πρώην ομάδα του και έδωσε το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αποβλήθηκε (42′).

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ για την Μπαρτσελόνα με καταπληκτική εκτέλεση του Λέβαντόβσκι (47′) μετά από λάθος του Ντε Πολ. Το λιθαράκι του στη νίκη έβαλε και ο Τερ Στέγκεν με μια απίστευτη απόκρουση σε σουτ του Γιορέντε (52′).

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε ακόμη ένα γκολ με τον Φερμίν (65′) όταν οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να ρισκάρουν και έγινε η πρώτη ομάδα μετά από 434 ημέρες και 25 ματς που κερδίζει στο Μετροπολιτάνο. Τα κατάφερε με 3-0 και με παίκτη παραπάνω στο φινάλε καθώς αποβλήθηκε ο Μολίνα.

Η τελευταία ομάδα που είχε καταφέρει να νικήσει στο Μετροπολιτάνο, ήταν τον Ιανουάριο του 2023 και πάλι η Μπαρτσελόνα.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ – Σάβιτς, Βιτσέλ, Ρεϊνίλντο – Μολίνα, Γιορέντε (58′ Κόκε), Μπάριος, Ντε Πολ (66′ Σαούλ), Λίνο (46′ Μέμφις) – Ρικέλμε (58′ Κορέα), Μοράτα (46′ Γκριεζμάν)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Φορτ (82′ Κασαδό) – Γκιουντογκάν, Σ. Ρομπέρτο (77′ Ρομέου) – Ραφίνια (61′ Γιαμάλ), Φερμιν (82′ Μαρτίνεθ), Φέλιξ (77′ Ρόκε) – Λέβαντοβσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-3, “Γκρέμισε”, Μετροπολιτάνο,atletiko madritis – bartselona 0-3, “gkremise”, metropolitano